Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی گفت: وزارت نفت درخواست سهم درآمدی از صندوق دارا یکم را به مقامات ارائه کرده که توافق ضمنی با این درخواست صورت گرفته است.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز: هوشنگ فلاحتیان، معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام موافقت وزارت نفت با تمدید مهلت پذیره نویسی صندوق پالایش یکم گفت: مجری این طرح شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی است، اما با توجه به موافقت سازمان خصوصی سازی، وزارت نفت هم مخالفتی برای تمدید زمان ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره درخواست وزارت نفت برای تخصیص سهم از درآمد فروش سهام این صندوق به وزارت نفت اظهار داشت: وزارت نفت این درخواست را مطرح کرد و توافق ضمنی هم با این درخواست صورت گرفته است، امیدواریم این توافق نهایی و اجرایی شود.

افزایش ارزش سهام ۴ پالایشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، دولت که قصد دارد باقیمانده سهام خود در پالایشگاه‌های تهران، اصفهان، بندرعباس و تبریز را واگذار کند، در نخستین اطلاعیه خود اعلام کرد که تاریخ پذیره‌نویسی برای خرید این سهام از ۵ شهریور تا ۱۹ شهریور است اما به دلیل بسته شدن نمادهای این شرکت‌ها و روزهای منفی بازار، این مهلت تا امروز یعنی ۲۶ شهریور تمدید شد.

شرکت بورس اوراق بهادار تهران در تاریخ ۱۵ شهریورماه، معامله نمادهای شتران، شبریز، شپنا و شبندر را ممنوع کرد و طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد این نمادها حداکثر تا تاریخ ۲۶ شهریورماه باید گزارش مالی از وضعیت خود با توجه به فرمول جدید قیمت‌گذاری خوراکشان ارائه دهند.

بر اساس دستورالعمل جدیدی که وزارت نفت برای تعیین نرخ خوراک پالایشگاه‌های کشور، پایه فرمول تعیین بهای خوراک از قیمت نفت فوب خلیج‌فارس به قیمت سبد صادراتی نفت ایران تغییریافته بود؛ این به معنای کاهش نرخ خوراک پالایشگاه‌ها و افزایش سوددهی آن‌هاست و به همین دلیل، باید گزارش‌های جدید مالی با نرخ خوراک جدید در کدال ثبت می‌شد.

این پالایشگاه‌ها البته چند روز پس از توقف نماد خود گزارش‌های خود را در کدال به ثبت رساندند که به معنای آمادگی نمادهایشان برای انجام معامله بود اما شرکت بورس تصمیم گرفت همچنان آن‌ها را متوقف نگه دارد.

با شفاف‌سازی انجام شده در صورت‌های مالی شرکت‌های پالایشی، سود هرسهم پالایشگاه اصفهان طی سه ماه نخست سال جاری ۵۷ درصد، پالایشگاه تهران ۶۷ درصد، پالایشگاه بندرعباس ۷۲ درصد و پالایشگاه تبریز ۷۴ درصد افزایش داشته است.

ازآنجایی‌که نماد این چهار پالایشگاه‌ها پس از شفاف‌سازی و ثبت در کدال می‌توانست از ممنوعیت خارج شود اما تاکنون متوقف مانده است. شرکت بورس اوراق و بهادار از هفته گذشته تا به امروز نسبت به بازگشایی نمادهای شتران، شپنا، شبریز و شبندر تصمیمی نگرفته است ولی رئیس سازمان خصوصی سازی در این باره اعلام کرد زمان پذیره نویسی تا یکشنبه ۳۰ شهریور سال جاری تمدید شده است.

از آنجا که امروز، آخرین‌مهلت پذیره‌نویسی برای خرید سهام این پالایشگاه در قالب صندوق پالایش یکم اعلام شده بود، با توجه به بسته بودن ۱۱ روزه این نمادها و مبهم ماندن ارزش نمادهای پالایشی استقبال چندانی از این صندوق نشد به همین دلیل سازمان بورس طی اطلاعیه‌ای از تمدید مهلت پذیره نویسی این صندوق تا روز یکشنبه آینده خبر داد.

از چند روز پیش هم کارشناسان بازار سرمایه خواستار تمدید پذیره‌نویسی این صندوق تا چند روز پس از بازگشایی این نمادها شده بودند.

برخی منابع می‌گویند یکی از دلایل طولانی شدن روند واگذاری سهام دولت در پالایشگاه‌ها، اختلاف وزارت نفت و وزارت اقتصاد است بطوری که وزارت نفت خواستار واریز سهام به فروش رفته به حساب شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی است که فلاحتیان با تائید این موضوع، از توافق ضمنی با دولت برای این مهم خبر داده است.

برچسب ها: نفت ، دارا یکم ، بورس لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000K9A

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نفت دارا یکم بورس پالایشگاه ها پذیره نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت

ایتنا - ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

دیگر خبرها

  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد