Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@08:46:40 GMT

پالایش یکم سود بیشتری دارد یا عرضه اولیه وسپهر ؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۵۵۹۱۱

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  بازار سهام امروز دو فرصت برای علاقه مندان به سرمایه گذاری در بورس در چنته دارد که فعالان بازار می توانند با ارزیابی ریسک و سود، از هر دو فرصت استفاده کنند یا یکی از این دو فرصت را برگزینند یا هیچ یک از این دو فرصت را انتخاب نکنند.مهلت پذیره نویسی صندوق پالایش یکم امروز – یکشنبه ۳۰ شهریورماه ۹۹ – به پایان می رسد و اگر سرمایه گذاران از این فرصت استفاده نکنند انتظار نمی رود مهلت پذیره نویسی تمدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از سوی دیگر امروز عرضه اولیه سهام وسپهر نیز انجام می شود و با توجه به این که قیمت و حجم سهام عرضه شده در این عرضه اولیه نسبتا بزرگ است بخشی از سهامداران نمی توانند یا نمی خواهند از هر دو فرصت سرمایه گذاری استفاده کنند و باید یکی از این دو را انتخاب کنند.احمد اشتیاقی مدیرعامل کارگزاری بانک آینده در گفتگو با بورس امروز درباره وضعیت صندوق پالایش یکم و عرضه اولیه وسپهر توضیحاتی ارائه کرده است که در ادامه می خوانید.

 

کف بازار روی یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد بسته شده است

اشتیاقی با بیان این که بورس در روز ابتدایی هفته به دلیل مسائل سیاسی ناشی از بحث مکانیسم ماشه در حالت برزخ بود و تحت فشار فروش قرار گرفت، اظهار کرد: به نظر من سهام های پالایشی با قیمت نسبتا خوبی باز شدند و فشار روانی که به دلیل عدم گشایش این سهام ها روی بازار ایجاد شده بود، برطرف شد.

 

وی ادامه داد: به دلیل این که برای امروز – یکشنبه ۳۰ شهریورماه ۱۳۹۹ – اکثریت برای این سهام ها – مثلا شپنا – صف خرید زدند از فردا بازار شکل متعادلی به خود می گیرد.اشتیاقی گفت: به اعتقاد من کف بازار روی عدد یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد بسته شده و تا زمان انتخابات آمریکا روند بازار با برخی افت و خیزها رو به بالا خواهد بود و سقف بازار هم طی این مدت(تا انتخابات آمریکا) یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد خواهد بود.

 

قیمت دلار و تاثیر آن بر بورس

اشتیاقی با اشاره به عامل مهم دیگر موثر بر بازار یعنی قیمت دلار نیز گفت: در حال حاضر قیمت دلار نیمایی قیمت بالایی است که برای بورس سیگنال مثبتی به شمار می رود و صادرکنندگان نیز بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی می توانند ارز خود را به صرافی ها به قیمت حاشیه بازار بفروشند و این امر سودآوری شرکت ها را افزایش می دهد.

 

وی در مورد آخرین مهلت پذیره نویسی پالایش یکم گفت: اگر پالایشی ها در بازار یکشنبه صف خرید خود را ندهند و صف خرید آنها ماندگار باشد از این پذیره نویسی استقبال خواهد شد اما باید این نکته را یادآور شد که با قیمت های روز شنبه سهام های پالایشی، این صندوق جذابیت بالایی ندارد.

 

مقایسه جذابیت پالایش یکم و دارا یکم

وی به مقایسه آخرین مهلت پذیره نویسی دارا یکم و دارا دوم(پالایش یکم) پرداخت و گفت: در آخرین مهلت پذیره نویسی دارا یکم، قیمت این صندوق حدود ۷۰ درصد زیر NAV سهام های پرتفوی دارا یکم بود و به همین دلیل دارا یکم برای سرمایه گذاران خیلی جذاب بود، اما پالایش یکم این جذابیت را ندارد و به همین دلیل معتقدم استقبال از این صندوق چندان قابل توجه نباشد.

 

خرید وسپهر ریسک ندارد

اشتیاقی در مقایسه ریسک و سود پالایش یکم و وسپهر اظهار کرد: با توجه به این که عرضه های اولیه حداقل ۵۰ درصد بازدهی دارند قاعدتا بهتر از صندوقی هستند که امروز پذیره نویسی می شود. وی در این باره توضیح داد:  در حال حاضر دارا یکم ۲۰ درصد زیر NAV معامله می شود و اگر قرار باشد پالایش یکم هم ۲۰ درصد زیر NAV معامله شود بنابراین جذابیت خاصی ندارد و بهتر است که سهامداران همان عرضه اولیه را خریداری کنند که دچار هیچ ریسکی – از نظر سودآوری – نشوند.

 

کاماپرس

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پالایش یکم عرضه اولیه بورس اقتصاد جام نیوز سرمایه مهلت پذیره نویسی پالایش یکم عرضه اولیه دارا یکم دو فرصت سهام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۵۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پا قلب دوم انسان است، از این رو مراقبت از آن برای حفظ سلامتی بسیار ضروری است. نوعی کفی طبی ارتوپدی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات تولید شده که علاوه بر کاهش فشار غیرطبیعی به پا، از ایجاد بوی نامطبوع نیز جلوگیری می‌کند.

امروزه به دلیل مشغله‌های کاری و بالا رفتن میانگین سنی جامعه، مشکلات ارتوپدی نیز در حال افزایش است. عدم تشکیل شدن قوس کف پا و یا به عبارتی صافی کف پا باعث فشار غیرطبیعی وزن بدن به کف پا شده که عوارض ناشی از این فشار باعث درد زانو، لگن و کمر می‌شود.

کفی‌های طبی مخصوص صافی کف پا با داشتن برجستگی‌های متناسب با قوس کف پا و ساختار کف پا باعث حفظ سلامتی می‌‌شود. کارگاه تولیدی ایمانی اقدام به تولید کفی طبی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌کند که با برند پایپا طب در بازار قابل تهیه هستند.

این کفی‌ها که هم برای کفش‌های ورزشی و هم رسمی قابل استفاده هستند، از برجستگی‌ متناسب با قوس پا برخورداربوده و به حفظ ساختار قوس کف پا کمک شایانی می‌کنند. استفاده از این کفی‌های نانویی می‌تواند به اصلاح کف پای صاف نیز کمک کند و در عین حال کاربر از مزیت آنتی‌باکتریال بودن آن نیز بهره‌مند می‌شود.

این شرکت برای افرادی که با مشکل دیابت روبرو هستند  کفی طبی دیابتی تولید کرده است. افراد دیابتی‌ به طور معمول از گردش خون ضعیف و از دست دادن احساس در اندام‌های خود رنج می‌برند و این مشکل بیشتر در پای آن‌ها دیده می‌شود.

با پیشرفت دیابت، آن‌ها ممکن است به نوروپاتی مبتلا شوند که مشکلات حسی را به دنبال دارد و اغلب باعث می‌شود فشار و اصطکاک بیش از حد و سایر آسیب‌ها را به خوبی حس نکنند.

به همین دلیل، بیماران دیابتی در معرض زخم، عفونت و در موارد شدید قطع عضو هستند.

مناسب بودن کفش برای جلوگیری از اصطکاک، زخم‌های فشاری و فشار اضافی روی پا در این افراد بسیار مهم است. همچنین کفی‌ها به عنوان قسمت داخلی کفش، مستقیماً با کف پا در تماس هستند.

تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده باعث رشد باکتری و قارچ بین انگشتان و بیماری‌های عفونی می‌شود. کفی طبی دیابتی آنتی‌باکتریال حاوی نانوذرات می‌تواند در کاهش این مشکل موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • معافیت مردم شهرستان محمودآباد از پرداخت پذیره اولیه موقوفات